Vil du holde din hjerne aktiv længere og bibeholde din mentale skarphed?

Ved at træne hjernen opbygges en form for reserve af synapser, som hjælper hjernen…

Det er unægtelig et faktum, at vi bliver ældre og at det kan have negative konsekvenser for vores mentale skarphed, som falder i takt med årene. Træning af hjernen giver ældre mennesker en bedre hukommelse, balance og motorik. Det øger samtidig hjernens ydeevne og kan være med til at reducere risikoen for fald, samt gøre hjernen mere modstandsdygtig overfor udvikling af demens.

Ved at træne hjernen opbygges en form for reserve af synapser, som hjælper hjernen med at bevare hjernens struktur og funktion over tid.

En skarp og aktiv hjerne kan give forbedret livskvalitet for ældre og kan give mulighed for at forblive selvstændig længere og deltage i sociale aktiviteter. Alt sammen vigtige elementer som giver livskvalitet.

Hjernetræning kan også være med til at mindske sygdomme som angst og depression, da man har det sjovt mens man træner og er sammen med andre.

Man kan som ældre holde hjernen sund og aktiv gennem f.eks. sudoku, krydsord, puslespil og hukommelsesøvelser. Men den form for hjernetræning, som jeg kan tilbyde er en unik, effektiv og veldokumenteret træningsmetode, som på en sjov og legende måde kombinerer bevægelser, kognitive færdigheder og visuelle øvelser samlet i et komplet trænings program.

Så husk alder er blot et tal og træning af hjernen kan være nøglen til at opretholde en skarp og aktiv sindstilstand i årene fremover. Så lad din mentale styrke blomstre, uanset hvor gammel du er.