Personaleudvikling

Træn din hjerne.

Har du lyst til at sætte fokus på glæde, fællesskab og trivsel på din arbejdsplads? Og samtidig reducere risikoen for at få stress?
Vil du blive bedre til at

  • Forebygge stress
  • Få bedre trivsel
  • Øge din effektivitet
  • Kunne holde flere bolde i luften uden at miste overblikket
  • Øge dit fokus og koncentration
  • Gå ind og ud af forskellige arbejdsopgaver
  • Træffe bedre beslutninger

Interesseret?

I løbet af de seneste år har Odder kommune haft fokus på den mentale sundhed på arbejdspladsen, især efter Corona. Der er blevet iværksat ekstra initiativer for de ansatte og flere afdelinger har valgt at integrere hjernetræning i deres kursusforløb. Personalet inden for Vejledning og Mestring, Social og Borgerservice og Forebyggelse og Rusmidler har alle gennemgået vellykkede 12- ugers træningsforløb med gode resultater.

Efter endt træningsforløb har 2 af afdelingerne fortsat samarbejdet med os, idet de stadig anvender nogle af øvelserne som “ brainbreaks” under møder eller som en god opstart på dagen. Dette har hjulpet medarbejderne til at få rørt sig i et ellers stillesiddende arbejdsmiljø.

Metoden vi bruger er funderet i et tysk træningskoncept, Life Kinetik, udviklet af Horst Lutz.

Testimonials

Vejledning og Mestring fortæller
Læs mere
Det har haft stor betydning for os, at vores ledelse har ”valgt os til” med sådan et forløb. Det har boostet arbejdsglæden og det har været fedt at lave noget helt anderledes og nyt uden for arbejdspladsen sammen med sine kolleger. Vi er blevet udfordret motorisk og blevet bevidst om, hvad hjernetræning kan gøre. Vi har oplevet at bruge vores krop og hoved på en helt ny måde og mentalt har det givet ro og en oplevelse af groundethed, der giver bedre nattesøvn og holder stress fra døren. Vi har lært at sætte tempoet ned, så man selv kan følge med, for hovedet skal være med, før kroppen kan handle. Og måske vigtigst af alt, så har vi fået grinet sammen og set hinanden på slap line. Et virkeligt godt afbræk i hverdagen og en god investering, hvor vi som medarbejdere har følt os set og anerkendt af vores ledelse.
Social og Borgerservice fortæller
Læs mere
Fantastisk måde at være sammen på. Vi har fået et fælles sprog som afdeling og det giver energi. Vi har forskellige hjerner og det at træne den, har givet større forståelse af hinanden og hvordan vi griber forskellige opgaver an på jobbet. Vi er blevet bevidste om at gøre tingene i et tempo, hvor man selv kan følge med, og så har vi samtidig haft det skide sjovt.
Tidligere
Næste