Holdtræning

Træn din hjerne med holdtræning.

Holdtræning:

Ønsker du at være en del af et engageret fællesskab og opleve glæden ved at træne sammen med andre? Holdtræning er det rette valg for dig. Her bliver du en integreret del af et fællesskab, der udvikler sig samtidig med, at du har det sjovt og udfordrer dig selv.

Holdtræning tilbydes på forskellige steder omkring Odder/ Århus området, såsom fitnesscenter, gymnastiksale på skoler eller andre lejede lokaler. Information om tilgængelige hold vil blive opslået på vores hjemmeside Træn din hjerne og facebookside: Træn din hjerne – Life Kinetik.

Alternativt kan du samle nok interesserede på din arbejdsplads eller i nærmiljøet og danne dit eget hold. Hvert hold kan maksimalt rumme 20 deltagere og vi træner 1 time om ugen i 12 uger.

Hvad har jeg fået ud af holdtræning:

Jørgen70 år
Læs mere
Jeg er taknemmelig for ugentlig at kunne være med i en værdifuld træningsoplevelse, med masser af grin, hygge og fællesskab.
Yvonne53 år
Læs mere
Jeg føler personligt at hjernetræning er aktiv mindfulness for mig. Jeg er blevet bedre til at være tilstede i nuet og at holde fokus. Det er super god hjernegymnastik og det giver en helt fantastisk følelse, når man når sit mål og opgaven/udfordringen lykkedes.
Jessie55 år
Læs mere
Det største for mig ved hjernetræning har været, at jeg for første gang i meget lang tid har fået ro i mit hoved. Jeg er udfordret med stress og har til tider for mange bolde i luften på en` gang. Det har været en fantastisk følelse for mig, da jeg fandt ud af at jeg med hjernetræning var i stand til at kunne fokusere på en ting og lukket alt andet ude imens. Det at kunne lukke ned for antennerne og være tilstede i nuet, er jeg blevet bedre til.
Camilla46 år
Læs mere
Jeg føler, at min hjerne er frisket op. Man har det sjovt mens hjernen arbejder. Det er fedt at opleve, at man øver sig og bliver bedre, og pludselig så kan man og glemmer det ikke igen.
Pia44 år
Læs mere
Som stressrådgiver vil jeg anbefale dette til alle, der har været i kontakt med stress, både for at genoptræne hjernen, men også mentalt vil det med garanti flytte dig til et højere bevidsthedsniveau.
Ib70 år
Læs mere
Jeg taber ikke fokus mere og jeg er blevet hurtigere til at tage beslutningrer
Kenneth46 år
Læs mere
Helt konkret mærkede jeg, at min reaktionsevne blev øget markant og jeg forlod træningen i godt humør hver gang. Efter træning mærkede jeg, at min hjerne var total frisk og årvågen.
Hanne69 år
Læs mere
Jeg har fået mere overskud og udtrættes ikke så hurtigt som før. Jeg kan have flere bolde i luften, har et bedre overblik og en bedre balance. Når man bliver ældre, mister man noget af sin skarphed. Den får man aktiveret ved Life Kinetik igennem de øvelser, vi laver. Jeg oplever at de ting jeg havde svært ved, er blevet meget bedre. Troen på mig selv, sætte grænser og sige fra, er ting jeg har oplevet en forbedring i. Glæden og grinet ved denne træningsform er givende og tiden flyver af sted. Tak til Gitte for at holde mig fast i denne form for træning, hvor de små grå bliver aktiveret.
Emil20 år
Læs mere
Jeg er blevet bedre til at koncentrere mine tanker og udelukkende fokusere på opgaven. Jeg er blevet bedre til at abstrahere fra forstyrrende tanker og i golf mæssig sammenhæng er jeg blevet bedre til at glemme de dårlige slag og det gør jeg tror mere på mig selv, selvom jeg er kommet bagud.
Frank53 år
Læs mere
Jeg har nemmere ved at fokusere på en opgave eller gå ind i zonen, udføre opgaven og gå ud igen. Jeg træffer bedre beslutninger og har bedre overblik i komplekse opgaver. Sidst men ikke mindst, er jeg blevet bedre til at bevare fokus på trods af et højt stressniveau og længerevarende belastning.
Bo46 år
Læs mere
Jeg har fået skærpet min hukommelse, koncentration og koordination. Og så er det pisse sjovt.
Simon37 år
Læs mere
Jeg er blevet bedre til at have opmærksomhed på flere ting samtidig, hvilket min skade på min frontal lab har vanskeliggjort efter en skiulykke. Jeg oplever at kunne holde flere bolde i luften og holde fokus alligevel.
Peter 50 år
Læs mere
Jeg er blevet bedre til at holde overblik og holde flere bolde i luften. Føler min stresstærskel er blevet rykket væsentligt og der skal mere til at bringe mig ud af balance
Tom52 år
Læs mere
Jeg bruger Life Kinetik til at bekæmpe de senfølger, som jeg har efter et stresskollaps, som det tog mig lang tid at rejse mig efter. Life Kinetik er det vigtigste element i min aktivitetsbaserede genoptræning, og har bidraget til, at jeg har fundet tilbage til gammel styrke med hensyn til kreativitet, problemløsning og beslutsomhed. På den baggrund har jeg fået en fornemmelse af, at det bedste venter på mig i min erhvervskarriere, i stedet for at skulle acceptere at løbet var kørt.
Helle Vibeke44 år
Læs mere
Forløbet med Life Kinetik har i dén grad udfordret min hjerne og motorik med de mange spændende træningsøvelser, vi har gennemgået. Vi har desuden haft et fantastisk hold med stor koncentration og fokus i træningen, samtidig med masser af grin og glæde ved at bruge krop og hjerne sammen med hinanden. Efter en længere sygemelding har jeg manglet overblik og fokus i dagligdagen og har oplevet, at min hjerne hurtigt bliver udtrættet. Siden forløbets start mærker jeg en positiv udvikling og effekt. Jeg kan med garanti få gavn af at deltage i endnu et forløb med Life Kinetik. Gitte er en dygtig og nærværende instruktør, hvis energi og glæde smitter af på alle omkring sig.
Rasmus21 år
Læs mere
Jeg kan mærke forskel i min præstation efter jeg er begyndt med hjernetræning. Hjernetræning spiller en stor rolle ift min evne til at læse og køre de forskellige baner. Min krop reagerer hurtigere på den information der kommer fra hjernen og man får en følelse af at det hele pludselig smelter sammen, når man lykkedes.
Nanna18 år
Læs mere
Hjernetræning har givet mig et skub i den rigtige retning. Både i form af bedre overblik, overskud og tålmodighed. Det har givet mig de positive procenter på alle parametre og jeg er nu kommet et step højere op i min udvikling, både som ungt menneske og skeleton atlet.
Tidligere
Næste