Skeleton

Træn din hjerne.

Har du et ønske om at styrke din mentale skarphed og præstere på et højere niveau indenfor din sport? Ønsker du at finde de marginaler, der vil adskille dig fra konkurrenterne og maksimere din hjernekapacitet potentiale?
Vil du blive bedre til at

  • Træffe bedre beslutninger i pressede situationer
  • Reagere hurtigere
  • Bedre overblik
  • Koncentrere dig bedre
  • Holde dit fokus
  • Koordinere dine bevægelser
  • Styrke dine motoriske færdigheder

Interesseret?

Hvis du er interesseret, så er du ikke alene. I dagens konkurrenceprægede sportsverden er det ikke kun fysisk og teknisk kunnen, der afgør ens succes. Det har Rasmus og Nanna Vestergård Johansen opdaget i deres stræben efter at opnå det ypperste inden for deres sportsgren skeleton.

De sidste 3 år har vi trænet sammen, når det har været muligt, og selvom Rasmus og Nanna ofte rejser udenlands på grund af mangel på isbaner herhjemme, finder vi altid tid til træningspas, når de er hjemme off season. Rasmus og Nanna gør alt de rigtige ift. at kunne præstere på topniveau. De følger en professionel tilgang til deres liv og integrerer hjernetræning som et vigtigt supplement til deres strukturerede træningsprogram.

Metoden er funderet i et tysk træningskoncept, Life Kinetik, udviklet af Horts Lutz.

Testimonials

Rasmus21 år
Læs mere
Jeg er overbevist om at hjernetræning spiller en stor rolle ift. min præstation og min evne til at læse og køre de forskellige baner. At kroppen reagerer hurtigere på den information, der kommer fra hjernen. Det hjælper mig til at kunne præstere på højeste niveau. Min evne til at holde fokus og koncentrere mig er blevet skærpet og det er jo netop de kompetencer man har brug for, når man er topatlet. Det er klart at disse øvelser har en positiv indflydelse på det jeg laver. Hvert millisekund tæller og jo hurtigere jeg kan registrere banen og sende signaler til min hjerne og reagere på det, jo bedre.
Nanna18 år
Læs mere
Træningen har givet mig et skub i den rigtige retning. Både i form af bedre overblik, overskud og tålmodighed. Træningen har givet mig positive procenter på alle parametre, som gør at jeg er kommet et step højere op i min udvikling.
Tidligere
Næste