Stress

Træn din hjerne.

Har du et ønske om at kunne bruge din hjerne bedre, være langtidsholdbar på arbejdspladsen og forbygge at du får stress?
Vil du være bedre til at

  • Forbedre din hukommelse
  • Få et øget mentalt overskud
  • Øge din effektivitet
  • Blive bedre til at holde flere bolde i luften uden at miste overblikket
  • Træffe bedre og hurtigere beslutninger
  • Gå ind og ud af forskellige arbejdsopgaver
  • Få færre sygedage
  • Få generelt bedre trivsel
  • Få styrket dit fokus

Interesseret?

Mange mennesker har oplevet stress og forstået dets ødelæggende virkning på arbejds- og familielivet. Heldigvis kan du gøre noget for at undgå denne situation. Hjernetræning udfordrer din evne til at tilpasse dig forskellige mentale og kognitive situationer. Træningen indeholder innovative kropsøvelser, som du aldrig har prøvet før. Den tilgang, du udvikler til at håndtere nye og udfordrende opgaver, kan overføres til dit arbejdsliv. Det vigtigste er, at du gør det i et tempo, hvor både krop og hjerne kan følge med. Træningen er også sjov, hvilket fremkalder latter og udløser lykkehormonet dopamin, der er med til at holde stress fra døren.

 

Metoden er funderet i et tysk træningskoncept, Life Kinetik, udvikler af Horst Lutz.

 

Testimonials

Pia44 år
Læs mere
Gennem leg, grin og fokuseret træning leder Gitte os gennem øvelser, som udfordrer både krop og hjerne på alle områder. Det var vildt forskelligt hvilke øvelser, vi hver især beherskede, men alle uden undtagelse blev flyttet og endda med et smil på læben. Træningen har været med til at forbedre ikke blot min kropskontrol, men også min evne til at koncentrere mig og min selvfølelse. Som stressrådgiver anbefaler jeg dette til alle, der har været i kontakt med stress både for at genoptræne hjernen, men også mentalt vil det med garanti flytte dig til et højere bevidsthedsniveau.
Hanne67 år
Læs mere
Jeg har fået mere overskud og udtrættes ikke så hurtigt som før. Jeg kan holde flere bolde i luften og har fået et bedre overblik.
Peter50 år
Læs mere
Jeg er blevet bedre til at holde flere bolde i luften. Føler også at min stresstærskel er blevet rykket væsentligt og der skal mere til at bringe mig ud af balance.
Frank53 år
Læs mere
Jeg er blevet bedre til at træffe hurtigere beslutninger og bedre overblik i komplekse opgaver. Sidst men ikke mindst, er jeg blevet bedre til at bevare fokus på trods af et højt stressniveau og længerevarende belastning.
Kirsten52 år
Læs mere
Det er som om hele mit system er blevet opdateret og kickstartet på ny. Jeg er blevet meget bedre til at fokusere og koncentrere mig og til at være til stede i nuet. I en travl hverdag med mange skift og forskellige krævende arbejdsopgaver er jeg blevet i stand til at være der, hvor jeg skal være og ikke lade mig presse og stresse, af det der kommer. Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv. Denne form for træning er den mest hårde og sjove udfordringer jeg har givet mig selv og så er det krydret med en masse gode grin mens vi træner.
Tidligere
Næste