Hjerneskadet

Træn din hjerne

Har du været udsat for en ulykke og ønsker du at forbedre din livskvalitet, blive en bedre udgave af dig selv og udnytte din hjernes fulde potentiale?
Vil du være bedre til

  • At få mere overskud i hverdagen
  • Forbedre din udholdenhed
  • Styrke dit overblik
  • Øge din koncentrationsevne
  • Få bedre trivsel
  • Forbedre din hukommelse
  • Bedre balance

Interesseret?

Gitte Nygaard kommer gerne hjem til dig og fortæller om hvad hjernetræning kan have af gavnlig effekt. Gittes egen motivation for at blive hjernetræner er hendes storebror Per, som i 2014 var med i en bilulykke, hvor han mistede sit ene ben og blev efterfølgende erklæret 95% invalid. Han vågnede op i koma efter en lille måneds tid efter ulykken med dobbeltsyn og blødninger i hjernen og foran sig ventede mange operationer og genoptræning, for at få livet tilbage igen. Men gennem dedikation til genoptræning og brugen af Life Kinetik har vi set bemærkelsesværdige resultater.

Det er vigtigt at understrege, at skader varierer, men en`ting er sikker: Hvis du ikke aktivt stræber efter forbedring, vil der heller ikke ske noget.

Metoden jeg bruger når jeg træner, er et tysk træningskoncept, Life Kinetik, udviklet af Horst Lutz.

Testimonials

Simon38 år
Læs mere
Jeg har en skade i hovedet efter en skiulykke og særligt min frontallap er ramt, hvilket betyder at jeg kan have vanskeligt med at fokusere på en samtale, hvis der er flere der snakker omkring mig. Gennem træning med Gitte, oplever jeg at jeg er blevet bedre til at have opmærksomhed på flere ting samtidig. Jeg oplever også at kunne holde flere bolde i luften og holde fokus alligevel.
Per53 år
Læs mere
På grund af min 95% invaliditet og protese på venstre ben efter en bilulykke har individuel træning med Gitte givet mig trygheden tilbage. Træningen har genoprettet min balance, syn og overblik og jeg har lært at kende min krop på ny. Life Kinetik er nu en integreret del af mit liv, og det vil det være resten af livet. De færdigheder, jeg har lært gennem træningen er praktiske og anvendelige i min hverdag.
Tidligere
Næste