Hjernetræning – hele livet

Træn din hjerne.

Har du lyst til at vedligeholde din mentale skarphed i takt med at du bliver ældre og gøre din hjerne mere modstandsdygtig overfor udviklingen af demens? 
Vil du blive bedre til at

  • Huske de ting som er vigtige
  • Bibeholde en god livskvalitet
  • Få en bedre balance
  • Få en bedre motorik
  • Minimere risikoen for fald
  • Øge dit mentale overskud
  • Bevare koncentrationen

Interesseret?

Det er unægtelig et faktum, at vi bliver ældre og at det kan have en negativ konsekvens for vores mentale skarphed, som falder i takt med årene. Vi har haft en del hold med ” det grå guld” og har erfaring med, at det er vigtigt at komme på et hold med ligestillet, for at have følelsen af at kunne følge med og lave øvelserne i et tempo, hvor både krop og hoved kan følge med.

Så husk alder er kun et tal. Lad min mentale styrke blomstre, uanset hvor gammel du er.

Metoden vi bruger er funderet i et tysk træningskoncept, Life Kinetik, udviklet af Horts Lutz.

Testimonials

Bodil og Jørgen74 år
Læs mere
Bodil fortæller, at hun er blevet bedre til at holde balancen i forskellige situationer. De bor i et hus med trapper og nu føler hun sig mere tryg og det er rart. Så den største effekt og det der har gjort mest indtryk, er at hendes balanceevne er forbedret. Jørgen oplever et helt andet udbytte. Han bliver simpelthen så ”glad i låget” af træningen. Han fremhæver også en forbedring i øjnenes evne til at arbejde sammen og stille skarpt. Det er tydeligt når han færdes i bil i trafikken. Begge har en taknemmelighed over ugentlig at kunne dele en fælles værdifuld træningsoplevelse med masser af grin, hygge og fællesskab.
Vivi og Torben70 år
Læs mere
Træningen har bekræftet os i, hvor vigtigt det er, at vi ikke kun holder os fysisk i gang, men kombinere det med seriøs koordinations- og hjernetræning. Vi er begge belvet bedre til at komme fra tanke til handling og har større fokus på at gøre en`ting af gangen. Ligeledes er vi blevet opmærksomme på, at træning af muskulaturen i øjnene giver færre spændinger og dermed mindre hovedpine, samt bedre evne til fokus. Life Kinetik er en ” never ending” træningsform, som man bør udfordre sig selv med. Man bliver så glad af det!!
Tidligere
Næste