Har du været udsat for en ulykke eller fungerer din hjerne ikke som den plejer?

At genoptræne hjernen efter en ulykke kræver tålmodighed og engagement…

At genoptræne hjernen efter en ulykke kræver tålmodighed og engagement. Succes opnås sjældent uden ihærdig indsats og en vilje til at udforske nye veje. Det er en rejse, der kræver mod, da man træder stien, mens man går og uden garantier for gode resultater. Men ALT kan lade sig gøre, bare man tror på det.

I mit træningsunivers er det vigtigt at turde prøve. Det er vigtigt at opdage, at det ikke er farligt at fejle, og at vi også kan grine lidt af det som er svært. Det er helt OK, at man ikke kan tingene første gang, men at man prøver. Man skal turde kaste sig ud i noget nyt, fordi man ønsker at opnå et godt resultat. At kaste sig ud i det ukendte er nøglen til at skabe nye forbindelser i hjernen. Jo flere forbindelser, jo sundere, mere aktiv og effektiv bliver hjernen.

Når man har haft en skade i hjernen af en eller anden art, skal man lære sig selv at kende på ny og arbejde med de ressourcer man har, også selvom man måske slet ikke kan få øje på dem i nuet.

Men giv aldrig op!! Vedvarende tro på muligheden for forbedring spiller en afgørende faktor. Selv når det virker uoverskueligt, er det vigtigt at holde fast i håbet om fremgang.